MVOI

De maatschappij dat zijn wij

Als onderneming in onze branche vinden we het vanzelfsprekend dat we verantwoord omgaan met het milieu. Bijvoorbeeld door ons in te zetten voor minder CO2 uitstoot, geluidshinder en overlast en door de natuur intact te laten. Onze technieken zijn daar op gebaseerd en een product zoals Insituform® Greenliner™ is daarvoor kenmerkend. Door te kiezen voor Insituform® draagt u eveneens bij aan milieubehoud. Bovendien zijn onze renovatietechnieken economischer dan traditionele technieken en dat ziet u terug in uw financiën.

Op de samenleving willen we graag een positieve invloed uitoefenen door MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Zo dragen we op diverse manieren bij aan de sociale en economische ontwikkeling van de gemeenschap en haar omgeving. Onder andere met sponsoring en donaties aan goede doelen. En door actief deel te nemen aan organisaties in het kader van social return, waarbij een deel van het beschikbare budget wordt ingezet ter bevordering van de werkgelegenheid.

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK