Waarde voor u, vanzelfsprekend voor ons

Bij de aanbesteding van uw project selecteert u uiteraard graag de beste leverancier. Daarom zijn wij voorstander van het gebruik van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Het is een graadmeter voor de kwaliteit die voor ons altijd al vanzelfsprekend was. En dat in verhouding met de prijs: als opdrachtgever wilt u immers zoveel mogelijk waarde voor iedere euro die u investeert. U de optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden; vanuit dat principe werkt Insituform al sinds jaar en dag.

We juichen het toe dat vanuit de Aanbestedingswet 2012 EMVI verplicht is als gunningscriterium. Het geeft u een instrument in handen om inschrijvingen te selecteren op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Verschillen in kwaliteit en levering van meerwaarde zijn nu inzichtelijk en aantoonbaar. Naast product en uitvoering zijn daarin aspecten zoals proces, planning, duurzaamheid, risicomanagement, rentabiliteit, klant- en publieksgerichtheid, milieu en sociale factoren van belang. Om maar enkele gebieden te noemen waar we onze prestaties hoog in het vaandel hebben. De trots van Insituform, uw return on investment!

 

 

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK