riool voering

De grondlegger van renoveren zonder graven

Pijpleidingrenovatie kreeg in 1971 een opzienbarend nieuw karakter: Insituform® UK lanceerde de No-Dig technologie. Met innovaties zoals CIPP® (cured-in-place pipe) realiseert Insituform® naadloze renovatie en bescherming van afvoer,- water- en industriële pijpleidingsystemen. Deze hoogwaardige oplossing is tijd- en kostenefficiënt en vrij van overlast door opengebroken straten of terreinen.

Insituform® is dochter van de beursgenoteerde (NASDAQ) multinational Aegion Corporation, met meer dan 1 miljard US Dollar omzet.

Vrijwel alle gemeenten in Nederland en grote ondernemingen in de
petro-/chemische en voedingsindustrie werken met Insituform®, maar bijvoorbeeld ook vliegvelden en ziekenhuizen. Vanuit vakmanschap en ervaring leveren we onze opdrachtgevers maatwerk in een enorme diversiteit aan kleine, grote en complexe projecten. Onze transparante organisatie met persoonlijk contact en betrokkenheid leidt op soepele wijze tot een solide resultaat.

Innovatie

Met de uitvinding van rioolrenovatie door middel van relining met No-Dig technologie zorgde Insituform® voor een waardevolle vernieuwing, die inmiddels dé standaard is geworden in de branche en enorme voordelen biedt. Sindsdien heeft ons bedrijf wereldwijd meer dan 32.000 kilometer leiding gerelined in 40 landen. Vanaf 1976 hebben we in Nederland ruim 900 kilometer aangelegd, met als langste buis uit één stuk 800 meter en als grootste buisdiameter 2,25 meter. Bij Insituform® Nederland werken 90 mensen, samen goed voor 80 fte. Onze buitendienst telt 5 renovatieploegen en 10 inspectie- en cutterploegen.

Toonaangevende klanten

Onze klantenkring bestaat uit vrijwel alle gemeenten in Nederland en diverse grote (internationale) organisaties in de petro-chemische, chemische en voedingsindustrie, zoals DSM, AKZO, DOW, Kraft Foods/LU, Shell, Friesland Campina en CABOT. Maar ook organisaties die het beheer hebben over parkeergarages, parken, vliegvelden en ziekenhuizen.

 

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK