studenten

Insituform zet haar deuren open voor MBO studenten

Soms vinden jongeren het lastig om zichzelf te introduceren bij stagebedrijven. Tijdens het korte bedrijfsbezoek wat een groep van 15 enthousiaste “Bouw MBO+” studenten kort geleden aan Insituform bracht, hebben zij in een ongedwongen situatie kunnen zien wat wij in huis hebben.

Hierdoor kunnen zij een weloverwogen keuze maken voor hun aankomende stage, afstudeerrichting en toekomstige loopbaan.

De studenten op MBO+ niveau van het ROC Da Vinci college behandelen elke 7 à 8 weken een specifiek thema. Omdat dit keer het thema riolering aan de beurt was, bleek een bedrijfsbezoek een leuke aanvulling. Tijdens de opleiding wordt er namelijk nauwelijks aandacht besteed aan leidingrenovatie.

Studenten van de nieuwe opleidingsvorm “Bouw MBO+”, die een samenwerkingsvorm tussen een regionaal opererende opleider voor vakkrachten in de bouwbranche en het ROC is, worden voorbereid om aan de grote vraag naar personeel in de branche te voldoen.

Na de presentatie, waar het muisstil was en geconcentreerd werd geluisterd, volgde een rondleiding en afsluitende lunch. Enkele studenten zagen het wel zitten om na het afronden van de opleiding bij Insituform te gaan werken.

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK