Petje af voor Insituform

nlTijdens een project over beroepen op basisschool de Sterrenpracht in Axel (Terneuzen) waren de werkzaamheden van Insituform aan de Karel Doormanlaan in volle gang.

Het was dan ook een vanzelfsprekende stap om deze werkzaamheden, op verzoek van de juf van groep 3 en 4,  wat verder toe te lichten. 

Alle 21 “Zeeuwse babbelaars” waren muisstil tijdens de presentatie en luisterden aandachtig naar de uitleg wat er voor een rioolrenovatie allemaal nodig was. Een enthousiaste Insituform collega werd gestrikt om de volledige outfit te tonen, die nodig is om veilig te werken. En dat was in een warme klas nog een hele opgave.

Hierna werd de projectlocatie, onder begeleiding, door de leerlingen op veilige afstand bezocht. Hier zagen de kinderen o.a. hoe een Insituform medewerker in het riool afdaalde en hoe een robot met camera werkte. De grote koelcontainers en hoge kraan waren gigantisch indrukwekkend.

Zowel de leerlingen, de juf als de vertegenwoordigers van de gemeente Terneuzen waren enthousiast over deze ochtend. Een ochtend die, ondanks het feit dat er geen reken- en taallessen waren, enorm leerzaam was. De uitgereikte petjes, veiligheidshesjes en zaklamp, om naar huis mee te nemen, vormden een leuke herinnering.

Met dank aan de hartelijke uitnodiging van basisschool de Sterrenpracht was dit een leuke en zeker nuttige woensdagochtend.

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK