Insituform doet weer, "NL DOET"

Scheen de zon nog vol op de astronomisch 1e dag van de lente, de dag erna kwam de regen met meer dan bakken naar beneden.

NL DOETEn juist vrijdag 21 maart 2014 was de eerste dag van de jaarlijks terugkerende vrijwilligersdagen van NL DOET. Wat een start voor deze klus-dag waar Insituform haar inzet voor had toegezegd!

Dit keer boden wij hulp bij het opknappen van de tuin bij het Centrum voor Senioren, de Zevenster in Zevenhuizen, zodat de bewoners die veelal dementerend zijn, in een veilig omheinde tuin, de komende zomerperiode kunnen genieten.

Voor de Zevenster was het de eerste keer dat zij een aanvraag deden via NL Doet, Insituform was inmiddels ervaringsdeskundige.Een klus die, ondanks de vele regenbuien en daarmee samenhangende blubber, met de inzet van een aantal enthousiaste collega's, nadat de "gewone" werkdag al voorbij was, geklaard werd.

Er werden letterlijk en figuurlijk "meters" gemaakt. Was de tuin eerst nog beperkt tot een ruimte van 15m2, aan het einde van de dag was er 7 keer zoveel wandelgelegenheid.

Ruim 120 meter hekwerk en houten schuttingen werden naast en bij de ingang van het zorgcomplex geplaatst. Ook werden er plantenbakken geplaatst en met zomerbloeiende perkplanten werd de tuin verder aangekleed waardoor de tuin meteen meer tot leven kwam. 

Medewerkers van De Zevenster waren verbaasd, verrast maar vooral enorm dankbaar voor al het verrichte werk, het enthousiasme en het teamwerk dat Insituform ten toon spreidde.

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK