MBO diploma

Insituform medewerkers ontvangen MBO diploma

Aan de 21 deelnemers van de MBO Opleiding Chauffeur Goederenvervoer die verleden jaar in februari met deze opleiding startten, werd op 18 april 2014 het diploma uitgereikt.

Het, intern opgezette beroepsbegeleidende, opleidingsprogramma was mede gericht op het laten voldoen aan de geïntegreerde, Europees verplichte, Code 95.

Het scholingstraject duurde ruim 1 jaar, waarbij de “werk-studenten” werden bijgestaan door ervaren interne praktijkopleiders, en eindigde in maart 2014.

In het bijzijn van de praktijkopleiders en de externe docenten van ROC en Van Buuren werden de diploma’s overhandigd aan de 21 enorm gelukkige en trotse deelnemers als “kroon” op het harde werken naast hun reguliere 40-urige werkweek bij Insituform .

Insituform is van mening dat het investeren in medewerkers van het grootste belang is en blijft. Uiteraard is Insituform enorm trots op het behaalde resultaat !

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK