LangeLand Ziekenhuis blij met schenking borstvoedingsstoel

lange-landVoor de kinderafdeling van het LangeLand is een wens in vervulling gegaan met de komst van een nieuwe borstvoedingsstoel. Een stoel die speciaal is ontwikkeld voor pas bevallen moeders die hun kindje borstvoeding willen geven. Dankzij sponsoring van ‘Insituform‘, Rioolrenovatietechnieken BV uit Zoetermeer wordt moeder en kind hiermee extra comfort geboden.

Zorgmanager Dayenne Oele van de Kinderafdeling is blij met de gift van de heer Van Veen, directeur van ‘Ínsituform’ uit Zoetermeer. “Voorheen namen kraamvrouwen tijdens het voeden plaats op een reguliere stoel. De borstvoedingsstoel biedt alle comfort en is in allerlei standen te draaien en dus makkelijker om mee te werken. We zijn blij met deze nieuwe aanwinst.”

Spelmateriaal

Naast de stoel doneerde ‘Insituform’ ook nog speelgoed aan de afdeling zoals een driewieler, gezelschapsspelletjes en spelmateriaal voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK