KOMO-certificaat Kunststofleidingsystemen voor renovatie ondergrondse drukloze buitenriolering

Op 16 september 2014 is door de heer Hans den Boer van Kiwa Nederland b.v. aan de heer Nico van der Veen, Directeur van Insituform, het KOMO product certificaat, Kunststofleidingsystemen voor renovatie van ondergrondse drukloze buitenriolering (Deel 2), uitgereikt.

Insituform is hiermee als eerste in Nederland gecertificeerd voor producten voor ter plaatse uithardende buis (CIPP).  Het doel van de certificering is om een kwaliteitsimpuls te geven aan de markt van riool- en leidingsystemenrenovatie. Met deze kwaliteitsborging zijn opdrachtgevers verzekerd van goede producten. De heer Van der Veen is enorm tevreden en trots op het behalen van deze certifcering.

Objectieve eisen

Het KOMO-certificaat is afgegeven op basis van de Beoordelingsrichtlijn BRL 5218-2. In deze richtlijnen staan objectieve eisen voor de fabrikage van CIPP-producten en voor de externe controle door Kiwa Nederland b.v. Insituform was een van de initiatiefnemers. Samen met Kiwa, diverse gemeentes, adviesbureaus, testbureaus en aannemers zijn door de, breed samengestelde technische, commissie richtlijnen opgesteld.

Door deze brede samenstelling zijn de eisen objectief te beschouwen. http://www.kiwa.nl/nieuws/eerste-komo-certificaat-ter-plaatse-uithardende-buis/

Fotobijschrift: Van links naar rechts: Albert Keizer (Insituform), Nico van der Veen (Insituform), Hans den Boer (Kiwa) en Jan Meerkerk (Insituform). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. den Boer van Kiwa Nederland b.v. (e-mail: hans.den.boer@kiwa.nl tel.: 070 - 41 44 478).

U kunt de BRL 5218 downloaden via : http://www.kiwa.nl/

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK