unsquished

40 Jarig Dienstverband Feestelijk Gevierd

Een zilveren harenkrans rond een vrolijk gezicht; ogen met twinkelende pretlichtjes en een glimlach rond de mond. Jubilaris René de Ruijter vierde op 3 november 2015 zijn 40-jarig jubileum bij Insituform.

René werd deze ochtend thuis eerst met een feestelijk ontbijt verrast. Het was bijna uitslapen, want onze jubilaris was de afgelopen 40 jaar klokslag om 05.00 uur opgestaan. Al jarenlang start om 06.00 uur namelijk zijn werkdag.

Hierna werd hij feestelijk opgehaald door een oldtimer MG B met chauffeur en, via de toeristische route, naar Zoetermeer gebracht. Vervolgens werd hij verwelkomd met groot applaus door een aantal van zijn aanwezige collega’s.

René startte zijn carrière in 1975 bij Insituform (toen nog Zegwaard Leidingrenovatie) in Delft als leidingrenovist. jubilaris rene

Zijn voortdurende inzet, motivatie en grote betrokkenheid zorgden ervoor dat hij al snel in vast dienstverband kwam en gelukkig ook bleef.

René is een zeer gewaardeerde collega met een grote vakkennis die veel voor Insituform betekent en hopelijk nog vele jaren zal betekenen.

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK