nieuws

Insituform® en Belastingdienst tekenen convenant Horizontaal Toezicht

Het management van Insituform® is buitengewoon trots op deze samenwerking met de Belastingdienst, hetgeen betekent dat beide partijen fiscale kwesties open en transparant bespreken. Dit maakt het proces van aangifte en aanslag gemakkelijker en sneller.

Nico van der Veen, algemeen directeur van Insituform® ziet het ondertekenen van het convenant als een blijk van vertrouwen in Insituform®’s financiële en administratieve organisatie.

Bij dit horizontale toezicht heeft de Belastingdienst afspraken gemaakt om het proces van transactie, aangifte en aanslag transparanter te maken. De verantwoordelijkheid voor de juiste naleving van wet- en regelgeving wordt hierbij door beide partijen samen gedeeld.

Insituform® en de Belastingdienst verschaffen elkaar dus open en snel informatie, zodat de administratieve zaken vlot kunnen worden afgehandeld en beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

De Belastingdienst sluit een dergelijk convenant alleen af als er vertrouwen in het bedrijf is.

Insituform®’s Financial Controller, Rik van Eeden ziet in het convenant voor horizontaal toezicht dan ook een bevestiging dat Insituform® haar procedures en interne controle op orde heeft.

 

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK