Eerste nieuwe glas UV unit

Om het vizier ook in de komende jaren vol op de toekomst te richten, is door Insituform geïnvesteerd in nieuw materiaal.

Een van Insituform’s belangrijkste doelstellingen is duurzaamheid, waarbij het creëren van een aantrekkelijk leefklimaat een significante rol speelt.

Om de ingebruikname van de eerste eigen glas UV unit te vieren, werden er de afgelopen maand in heel Nederland bij de diverse teams van Insituform taarten bezorgd.

small truck back

De UV unit wordt gebruikt om, door middel van UV licht, een optimale uitharding van een met glasvezel versterkte kousrelining te bewerksteligen. 

Afhankelijk van de lokale omstandigheden kan Insituform met de opdrachtgever de beste keuze maken tussen naaltvilt- of glasvezel-versterkte relining.

uv liner

De iPlus® Glass relining kan door een hoge E-Modulus, met slechts geringe wanddikte, grote sterkte toekennen aan een bestaande leiding.  Door de uitharding met UV is een zeer korte doorlooptijd mogelijk, waardoor overlast in de openbare ruimte en belasting voor het milieu tot een minimum wordt gereduceerd.

Wij denken graag met u mee om deze technologie in uw specifieke situatie toe te passen.

Insituform : uw totaalpartner voor renovatie van rioolleidingen en drink-, blus-, proces- en koelwaterleidingen.

 

uv liner

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK