kiwa

 

Komo Certificaat Kunststofleidingen

Omdat stilstaan voor Insituform®  geen optie is, vinden wij het belangrijk om een impuls te geven aan het kwaliteitsniveau in de markt van riool- en leidingrenovatie.

Door het behalen van het BRL 5218 (deel 1 en 2) certificaat heeft Insituform®, als een van de initiatiefnemers van deze BRL, een belangrijke stap gezet in een effectieve verbetering op dit gebied van de totale branche

Met het, door Kiwa uitgegeven, BRL5218 (deel 1 en 2) “Procescertificatie voor het ontwerpen, vervaardigen en installeren van gecertificeerde linersystemen voor de renovatie van buitenriolering”, zijn onze opdrachtgevers verzekerd van goede producten.

De voorwaarden van het certificatieproces zijn vastgelegd in het reglement “Productcertificatie en Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers aan Kiwa”.

Kiwa is de internationale kennisorganisatie op het gebied van het uitgeven van kwaliteitscertificering voor (gas) technologie, training en testen. Als marktleider in de water-, gas- en bouwsector, industrie, zakelijke dienstverlening, zorg en veiligheid is Kiwa in meer dan 40 landen wereldwijd actief.

Mocht u verdere informatie over deze certificering willen of met ons in gesprek komen dan kunt u contact opnemen met: insituform_nl@insituform.com (tel.: 088.0403.600)

 

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK