Duurzaamheid binnen Insituform® Rioolrenovatietechnieken bv

Wij hebben beleid voor het duurzaam ondernemen geformuleerd, met daaraan gekoppeld  doelstellingen en acties om continu te werken aan verbetering van de behaalde resultaten. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk dat we die duurzaamheid aantonen. We willen ons energieverbruik eind 2018 met 35% hebben gereduceerd gerekend in ton CO2 ten opzichte van ons referentiejaar 2013.

Insituform® Rioolrenovatietechnieken bv wil als organisatie zelf ook op alle niveaus in de organisatie milieubewustzijn creëren en meetbare duurzaamheidsresultaten boeken. Daarom hebben wij de CO2 footprint voor de eigen organisatie opgesteld en hebben wij ons gecertificeerd voor niveau 3 van de CO2 prestatieladder. Wij zien het als plicht om te kiezen voor duurzame oplossingen, te werken aan een energiearm kantoor en energiezuinige bedrijfsprocessen.

 

3.A.1 Emissie inventaris

In onderstaand document kunt u de CO2 emissie inventarisatie over het jaar 2017 inzien:

 

3.B.1 / 3.B.2 Reductie doelstelling / Energiemanagement Actieplan
Het energiemanagementsysteem (volgens NEN-ISO 50001) is geheel geïntegreerd in onze organisatie. In onderstaande documenten is ons beleid met betrekking tot energiemanagement weergegeven: 

 

3.C.1 Voortgang reductie doelstellingen

Ieder jaar publiceert Insituform® Rioolrenovatietechnieken bv de CO2-footprint en de voortgang met betrekking tot de CO2 reductie doelstellingen: 

 

 

3.C.2 Communicatieplan

De interne en externe communicatie over het energiebeleid en voortgang CO2 reductie doelstellingen van Insituform® Rioolrenovatietechnieken bv zijn vastgelegd in onderstaande documenten. 

 

3.D.1 Deelname aan initiatieven

Wij nemen aan het volgende initiatief deel:

 

Heeft u verbetermaatregelen, een mooi CO2-reductie initiatief of opmerkingen op ons energiemanagementsysteem dan kunt via dit e-mailadres contact met ons opnemen:

Insituform_nl@aegion.com

Verdere informatie over de CO2 prestatieladder kunt u terugvinden op de website van de organisatie welke verantwoordelijk is voor alle zaken die de CO2 prestatieladder betreft, de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (www.skao.nl.).

Naam *
E-mail adres *
Organisatie
Postcode
Plaats
Land
Telefoonnummer
Kies een categorie
Opmerkingen *
Captcha

Bewijs dat u geen robot bent. Wij verzoeken u bovenstaande tekst in te voeren.

Dankzij cookies werkt onze website het beste. U gaat akkoord met ons gebruik van cookies wanneer u onze site blijft gebruiken.

OK